Als HUN communicatie consultant, maar in dit verband als Liaison Officier maakt Cor Brinkers al jaren de verbinding tussen bedrijfsnetwerken en de diverse krijgsmachtonderdelen van het Ministerie van Defensie. "Weg met al die zogenaamde geheimzinnigheid en op zoek naar verbindingen, kennisoverdracht en samenwerkingsverbanden. De verschillende krijgsmachtonderdelen hebben enorm veel toegankelijke kennis in huis en daar kan ondernemend Nederland BV alleen maar van profiteren", aldus Brinkers. 

Neem vanuit uw eigen zakelijk netwerk of bedrijfsvereniging een kijkje achter de schermen van de Koninklijke Marechaussee, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht of woon een bijzondere meeting bij binnen de politieke muren van het Ministerie van Defensie in Den Haag. Ga op een bijzondere wijze netwerken, deel uw kennis met professionals en wees getuige van een unieke militaire werkomgeving met aansluitend een aangename netwerkborrel. Maak met collega ondernemers vrijblijvend kennis met de verschillende Defensie onderdelen en laat u verrassen door alle deskundigheid op locatie!

Maak de exclusieve verbinding met uw bedrijfsnetwerk en/of vereniging :

Militaire luchtvarenden moeten fysiek en mentaal klaar zijn en blijven voor inzet. Daarvoor zorgt het Centrum voor Mens en Luchtvaart (CML) in Soesterberg.

De dienst EOD spoort explosieven op, identificeert en ruimt deze. Het gaat om conventionele (traditionele) explosieven en geïmproviseerde (vuurwerk)bommen.

Het Materieellogistiek Commando Land (MatlogCo) voert het onderhoud uit van alle landsystemen van de krijgsmacht, zoals wapens en voertuigen.

Bij het KPU bedrijf van Defensie melden zich dagelijks militairen voor het laten aanmeten van hun uitrusting (schoenen, kleding, helmen en slaapzakken).

AANMELDEN NETWERKBIJEENKOMST

Binnenkort hebben we weer een indrukwekkende rondgang bij Defensie, speciaal voor ondernemers.

Geef u alvast op en ontvang alle informatie over deze aankomende netwerkbijeenkomst.


De navolgende gegevens zijn noodzakelijk voor toegang tot het militair complex!

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com