Tel: +31 346 351 500
Email: info@hun.nl
Wij helpen u graag onlineUpdate noodzakelijk kwaadBent u vindbaar op Google

Wij helpen u graag online

Wij zijn specialist op het gebied van de ontwikkeling, het ontwerp en onderhoud van internetsites en zorgen voor eigentijdse oplossingen zonder fratsen!

Lees Meer

Update noodzakelijk kwaad

Uitbesteding van IT is voor veel organisaties een ingrijpende beslissing. Toch ontkomen we er niet aan en moeten we allemaal up2date blijven met onze backoffice.

Lees Meer

Bent u vindbaar op Google

Hoe gebruik je het voor je website en wat moet je hierover weten om goed vindbaar te zijn? Gaat het om de hoeveelheid of juist om relevante bezoekers?

Lees Meer

Communicatie

Wij zijn doeltreffend met ons strategie

man_001Onze communicatieadviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van strategisch adviezen. We werken vanuit de simpele gedachte dat een succesvol communicatie concept pas ontwikkeld kan worden als er een strategisch communicatieplan aan ten grondslag ligt. Geen plan waarbij alle mogelijke praktische uitingen worden aan- of afgeturfd!

Als communicatiestrategen hebben onze adviseurs ruime ervaring en houden hun know how up to date door het volgen van cursussen, deelname aan seminars en lezen van vakliteratuur. We ondersteunen en adviseren overheden, semi-overheden, bedrijven en non-profit organisaties bij de formulering van hun communicatiebeleid. Dit doen we voor onze eigen opdrachtgevers, maar ook in opdracht van andere (reclame)bureaus of interim.

Onze specialisatie
Het spreekt voor zich dat het analyseren van markten, marketingonderzoeken, doelgroepen, beslissingsprocessen, concurrentieactiviteiten, in- en externe communicatielijnen, etc. activiteiten zijn waarmee we ons dagelijks bezighouden. We streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten, waardoor we met veel toewijding actief betrokken blijven bij de voortgang van de voorgenomen strategie. De realisatie van uw doelstellingen wordt onze missie.

Om deze missie te kunnen realiseren bestaat ons werk o.a. uit;

  • het vergroten van uw naamsbekendheid
  • het bereiken van nieuwe of bestaande doelgroepen of marktsegmenten
  • het profileren van uw organisatie of product(en)
  • het informeren en motiveren van uw medewerkers door trainingen, teambuilding en cursussen
  • persvoorlichting en begeleiding
  • het verzorgen van uw totale webprofilering, inclusief het hosten en domeinregistraties
  • het realiseren van printmedia en campagnescorporatecommunicatie- en mediaplanningen
  • Het organiseren van congressen, seminars en events

Resultaatgericht
Dat doen we natuurlijk niet allemaal alleen, maar bij voorkeur in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever. Een succesvolle realisatie kan immers alleen vanuit de visie dat we de opdrachtgever, zijn activiteiten en zijn problematiek goed kennen.

Om te komen tot een plan dat werkt en niet in de onderste la komt te liggen, betrekken we onze opdrachtgever en zijn medewerkers bij het proces. Wat we adviseren moet gaan werken, daarom zijn onze plannen nuchter, helder en praktisch. We geven u houvast voor de komende jaren op alle gewenste fronten ten aanzien van uw communicatieactiviteiten. We zorgen voor een werkbare structuur waardoor ad hoc beslissingen niet meer aan de orde zullen zijn.

Creatief team
200_fade2In ons creatieve team zitten ontwerpers, tekstschrijvers, communicatiestrategen, vormgevers, illustratoren, webdesigners, webbouwers, DTP-ers, fotografen en multimedia vormgevers.

Referenties
Bank- en verzekering, onderwijs (HBO, MBO en Primair), zorginstellingen, publieke sector (gemeente, provincies en ministeries), belangenbehartigers, retailorganisaties (voeding- en genotsmiddelen), ict/telematica-organisaties, advies- en ingenieursbureaus, KLPD, VOLD, Defensie | NOV, Defensie | Carre, opleidingsinstituten, uitgeverijen, uitvaartzorg, corporaties en industrie.

Communicatie

Wij zijn doeltreffend met ons strategie Onze communicatieadviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van strategisch adviezen. We werken vanuit de simpele gedachte dat een succesvol communicatie concept pas ontwikkeld kan […]

Read More
Wij helpen u graag online

Onze specialisten staan voor u klaar… Wij zijn specialist op het gebied van de ontwikkeling, het ontwerp en onderhoud van internetsites en zorgen voor eigentijdse oplossingen zonder fratsen! Een persoonlijke […]

Read More
Marketing

Onze consultants gaan geen enkele uitdaging uit de weg Met onze creatieve marketingspecialisten zoeken wij naar mogelijkheden. Het effect van onze samenwerking is een hoger, meetbaar resultaat. De mogelijkheden rond […]

Read More
Multifunctioneel Bureau

Onafhankelijk- en professioneel advies Zoekt u onafhankelijk en professioneel advies op ICT, marketing, webdevelopment, (web)communicatie & strategie vraagstukken of juist de ondersteuning op project- en verandermanagement of werving & selectie […]

Read More
Werving & Selectie

U zoekt als werkgever mensen die het verschil maken Of het nu gaat om een toekomstige medewerker, de (externe) adviseur die u inhuurt of de interim-manager die op een sleutelpositie […]

Read More