Tel: +31 346 351 500
Email: info@hun.nl
Wij helpen u graag onlineUpdate noodzakelijk kwaadBent u vindbaar op Google

Wij helpen u graag online

Wij zijn specialist op het gebied van de ontwikkeling, het ontwerp en onderhoud van internetsites en zorgen voor eigentijdse oplossingen zonder fratsen!

Lees Meer

Update noodzakelijk kwaad

Uitbesteding van IT is voor veel organisaties een ingrijpende beslissing. Toch ontkomen we er niet aan en moeten we allemaal up2date blijven met onze backoffice.

Lees Meer

Bent u vindbaar op Google

Hoe gebruik je het voor je website en wat moet je hierover weten om goed vindbaar te zijn? Gaat het om de hoeveelheid of juist om relevante bezoekers?

Lees Meer

Consultants

Pragmatisch en betrouwbaar

Dit doen wij door duurzame verbintenissen tot stand te brengen en onze relaties van dienst te zijn met hoogwaardige kennis en advies.

Resultaatgerichtheid
vrouw_vrouw_001HUN adviseurs denken, doen en zijn betrokken. We hechten aan de strategie maar ook aan de realisatie, aan ‘wat’ maar ook aan ‘hoe’. Ons werk houdt niet alleen stand op papier, het moet vóór alles zijn vruchten afwerpen in de vaak weerbarstige realiteit. Voor ons is een waardevol advies een productief advies. Het vermogen om energie om te zetten in toegevoegde waarde.Dat doen wij al jaren met veel tevredenheid.

Professionaliteit
Het vermogen om herhaaldelijk en volgens vastgestelde standaarden een topprestatie te leveren. Het is haar streven de kwaliteit op een hoog peil te houden – waar mogelijk te anticiperen op toekomstige behoeften van klanten – en haar diensten op efficiënte wijze ter beschikking te stellen.

Integriteit
Oprechtheid en integriteit is de persoonlijke eigenschap, karaktereigenschap, van een individu die inhoudt dat de persoon eerlijk en oprecht is. De persoon beschikt over een intrinsieke betrouwbaarheid, zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt, heeft geen verborgen agenda en veinst geen emoties.

Inspiratie
Wat ons drijft en begeestert, is de liefde voor onze professie. Wij halen het beste uit onszelf om onze opdrachtgevers daadwerkelijk verder te helpen.

Geheimhouding
Alles wat met u besproken wordt, blijft onder ons. Ons bureau, onze adviseurs en onze medewerkers hebben de plicht tot geheimhouding. Uw gegevens worden uiterst vertrouwelijk behandeld. Zonder uw toestemming geven wij nooit informatie aan derden. Zo kunt u in alle openheid met onze adviseurs praten zonder dat u belemmerd wordt om bepaalde zaken niet te vermelden of te delen.

Uw dossier in veilige handen
De computersystemen waar onze adviseurs mee werken zijn en worden zwaar beveiligd. Als een computersysteem wordt vernietigd, gebeurt dit door alle data professioneel te wissen. Zo heeft niemand toegang tot onze en uw gegevens. Let wel: Gecompromitteerde systemen worden uiteraard pas geformateerd nadat duidelijk is geworden waarom het computersysteem dienst weigerde. Zo kunnen we van de huidige systemen leren en toekomstige systemen nog beter beveiligen tegen interne en externe aanvallen.

Gedragscodes
Wij committeren ons aan de volgende gedragscodes:
De raad voor organisatie-adviesbureaus, Summun en nvp-sollicitatie code.

Communicatie

Wij zijn doeltreffend met ons strategie Onze communicatieadviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van strategisch adviezen. We werken vanuit de simpele gedachte dat een succesvol communicatie concept pas ontwikkeld kan […]

Read More
Wij helpen u graag online

Onze specialisten staan voor u klaar… Wij zijn specialist op het gebied van de ontwikkeling, het ontwerp en onderhoud van internetsites en zorgen voor eigentijdse oplossingen zonder fratsen! Een persoonlijke […]

Read More
Marketing

Onze consultants gaan geen enkele uitdaging uit de weg Met onze creatieve marketingspecialisten zoeken wij naar mogelijkheden. Het effect van onze samenwerking is een hoger, meetbaar resultaat. De mogelijkheden rond […]

Read More
Multifunctioneel Bureau

Onafhankelijk- en professioneel advies Zoekt u onafhankelijk en professioneel advies op ICT, marketing, webdevelopment, (web)communicatie & strategie vraagstukken of juist de ondersteuning op project- en verandermanagement of werving & selectie […]

Read More
Werving & Selectie

U zoekt als werkgever mensen die het verschil maken Of het nu gaat om een toekomstige medewerker, de (externe) adviseur die u inhuurt of de interim-manager die op een sleutelpositie […]

Read More