Tel: +31 346 351 500
Email: info@hun.nl
Wij helpen u graag onlineUpdate noodzakelijk kwaadBent u vindbaar op Google

Wij helpen u graag online

Wij zijn specialist op het gebied van de ontwikkeling, het ontwerp en onderhoud van internetsites en zorgen voor eigentijdse oplossingen zonder fratsen!

Lees Meer

Update noodzakelijk kwaad

Uitbesteding van IT is voor veel organisaties een ingrijpende beslissing. Toch ontkomen we er niet aan en moeten we allemaal up2date blijven met onze backoffice.

Lees Meer

Bent u vindbaar op Google

Hoe gebruik je het voor je website en wat moet je hierover weten om goed vindbaar te zijn? Gaat het om de hoeveelheid of juist om relevante bezoekers?

Lees Meer

Marketing

Onze consultants gaan geen enkele uitdaging uit de weg

vrouw_002Met onze creatieve marketingspecialisten zoeken wij naar mogelijkheden. Het effect van onze samenwerking is een hoger, meetbaar resultaat. De mogelijkheden rond marketingcommunicatie liggen voor moderne succesvolle bedrijven steeds vaker in een Pull Marketing strategie. Push marketing lijkt in een economie waarin alles volop aanwezig is tot het verleden.

Omdat oriëntatie naar oplossingen, diensten en producten merendeels online plaatsvindt zullen bedrijven hun marketingactiviteiten moeten afstemmen op dit veranderde klantgedrag. Ons marketingadvies zal hierdoor vaak gebaseerd zijn op een goede online marketingstrategie. Gelukkig zijn er naast online marketinginstrumenten nog voldoende succesvolle offline marketinginstrumenten. Op dit gebied zijn wij gespecialiseerd in Relatie Marketing en Guerrilla Marketing.

Wij zoeken voor u de doelgroep en leggen de verbinding door de praktische terugkoppeling met onze communicatiedeskundigen. Wij verbinden onze expertise aan een duidelijk en concreet marketingadvies waarbij wij niet bang zijn om resultaatafspraken te maken, immers marketing moet meetbaar zijn. Onze marketingexperts zijn zeer deskundig en kunnen aan de hand van een uitvoerige bedrijfsdoorlichting en middels een grondige verkenning van markt- en doelgroep uw onderneming professioneel ondersteunen. Het berekenen van targets, het bepalen van beoogde doelstellingen, marktverkenning, doelgroepanalyse of ondersteunend op sales, het zijn slechts enkele voorbeelden van hun werkzaamheden.

Onze marketing adviseurs hebben ruimschoots ervaring binnen het midden- en kleinbedrijf. Geen tijdrovend papierwerk, maar een overzichtelijk en praktisch uitvoerbaar advies dat u in staat stelt om een solide toekomstvisie uit te kunnen stippelen. Het gaat u immers om de beste score en het hoogste rendement en dat allemaal binnen een redelijk kort tijdbestek.

Maak vandaag een vrijblijvende afspraak en laat ons gezamenlijk kijken naar uw mogelijkheden, u zult versteld staan. Wij verbinden onze expertise graag aan een succesvol resultaat.

Communicatie

Wij zijn doeltreffend met ons strategie Onze communicatieadviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van strategisch adviezen. We werken vanuit de simpele gedachte dat een succesvol communicatie concept pas ontwikkeld kan […]

Read More
Wij helpen u graag online

Onze specialisten staan voor u klaar… Wij zijn specialist op het gebied van de ontwikkeling, het ontwerp en onderhoud van internetsites en zorgen voor eigentijdse oplossingen zonder fratsen! Een persoonlijke […]

Read More
Marketing

Onze consultants gaan geen enkele uitdaging uit de weg Met onze creatieve marketingspecialisten zoeken wij naar mogelijkheden. Het effect van onze samenwerking is een hoger, meetbaar resultaat. De mogelijkheden rond […]

Read More
Multifunctioneel Bureau

Onafhankelijk- en professioneel advies Zoekt u onafhankelijk en professioneel advies op ICT, marketing, webdevelopment, (web)communicatie & strategie vraagstukken of juist de ondersteuning op project- en verandermanagement of werving & selectie […]

Read More
Werving & Selectie

U zoekt als werkgever mensen die het verschil maken Of het nu gaat om een toekomstige medewerker, de (externe) adviseur die u inhuurt of de interim-manager die op een sleutelpositie […]

Read More