Tel: +31 346 351 500
Email: info@hun.nl
Wij helpen u graag onlineUpdate noodzakelijk kwaadBent u vindbaar op Google

Wij helpen u graag online

Wij zijn specialist op het gebied van de ontwikkeling, het ontwerp en onderhoud van internetsites en zorgen voor eigentijdse oplossingen zonder fratsen!

Lees Meer

Update noodzakelijk kwaad

Uitbesteding van IT is voor veel organisaties een ingrijpende beslissing. Toch ontkomen we er niet aan en moeten we allemaal up2date blijven met onze backoffice.

Lees Meer

Bent u vindbaar op Google

Hoe gebruik je het voor je website en wat moet je hierover weten om goed vindbaar te zijn? Gaat het om de hoeveelheid of juist om relevante bezoekers?

Lees Meer

Werving & Selectie

U zoekt als werkgever mensen die het verschil maken

man_vrouw_001Of het nu gaat om een toekomstige medewerker, de (externe) adviseur die u inhuurt of de interim-manager die op een sleutelpositie in uw organisatie aan de slag gaat. Talentvolle medewerker die meerwaarde biedt is waar het om draait.

Talent is ook waar het bij ons om draait. De kracht van diversiteit in talenten is dat mensen elkaar kunnen inspireren, van elkaar kunnen leren en nieuwe concepten en afzetmarkten kunnen creëren. In het hoogopgeleide segment (HBO/WO) vinden wij deze parels en ruwe diamanten voor u. Ons netwerk helpt ons hierbij. Wij vinden het een uitdaging om voor u de beste mensen te vinden en bieden u dan ook een breed palet aan kandidaten.

‘De juiste match’
Voordat wij de juiste mensen voor uw organisatie zoeken, willen wij graag nader met u kennismaken en met de koers die u uitgestippeld heeft. Wij stellen ons op de hoogte van wat iemand mee zal brengen om in uw organisatie succesvol te zijn. Door goed naar uw behoefte te luisteren zijn wij in staat om kandidaten voor te stellen die passen binnen uw organisatie en in staat zijn mee te bouwen aan het bereiken van uw organisatiedoelstellingen. Of het nu gaat om een tijdelijke, vaste of interim positie.

Wij streven naar een duurzame verbintenis tussen uw organisatie en onze kandidaat.

Referenties werving & selectie

Non-profit: Afdelingshoofd Juridische Zaken, Jurist RO, leden MT, P&O-adviseur, Senior Planeconoom, Strategisch Accountmanager Vastgoed, Financieel Beleidsmedewerker,Teamleider Vergunningen en Belastingen.

Profit: Bank- en verzekering, onderwijs (HBO, MBO en Primair), zorginstellingen, publieke sector (gemeente en provincies), belangenbehartigers, retailorganisaties (voeding- en genotsmiddelen), ict/telematica-organisaties, advies- en ingenieursbureaus, KLPD, opleidingsinstituten, uitgeverijen, uitvaartzorg, corporaties en industrie.

Communicatie

Wij zijn doeltreffend met ons strategie Onze communicatieadviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van strategisch adviezen. We werken vanuit de simpele gedachte dat een succesvol communicatie concept pas ontwikkeld kan […]

Read More
Wij helpen u graag online

Onze specialisten staan voor u klaar… Wij zijn specialist op het gebied van de ontwikkeling, het ontwerp en onderhoud van internetsites en zorgen voor eigentijdse oplossingen zonder fratsen! Een persoonlijke […]

Read More
Marketing

Onze consultants gaan geen enkele uitdaging uit de weg Met onze creatieve marketingspecialisten zoeken wij naar mogelijkheden. Het effect van onze samenwerking is een hoger, meetbaar resultaat. De mogelijkheden rond […]

Read More
Multifunctioneel Bureau

Onafhankelijk- en professioneel advies Zoekt u onafhankelijk en professioneel advies op ICT, marketing, webdevelopment, (web)communicatie & strategie vraagstukken of juist de ondersteuning op project- en verandermanagement of werving & selectie […]

Read More
Werving & Selectie

U zoekt als werkgever mensen die het verschil maken Of het nu gaat om een toekomstige medewerker, de (externe) adviseur die u inhuurt of de interim-manager die op een sleutelpositie […]

Read More