Wij vertellen u graag over HUN...

Wij vertellen u graag over ons multifunctioneel bureau, onze ruim 29 jaar praktijkervaring, onze consultants, onze expertise en betrokkenheid, maar bij voorkeur gaan we direct aan het werk met probleemstellingen waarbij u ons graag wilt inzetten.

DOELTREFFEND

De consultants van HUN denken met u mee, zijn betrokken en pragmatisch. We hechten grote waarde aan de strategie maar ook aan de realisatie, aan ‘wat’ maar ook aan ‘hoe’. Dit doen wij door duurzame verbintenissen tot stand te brengen en onze relaties van dienst te zijn met hoogwaardige kennis.

STRATEGISCH

We werken vanuit de gedachte dat een succesvol concept pas ontwikkeld kan worden als er een strategisch plan aan ten grondslag ligt. Een duidelijk plan waarbij alle mogelijke praktische uitingen worden aan- of afgeturfd. Een heldere strategische visie, daar begint het mee! 

BETROUWBAAR

Oprechtheid en integriteit is ons persoonlijke karaktereigenschap en onze consultants zijn eerlijk en oprecht. Onze consultants zijn transparant, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Hebben geen verborgen agenda en monitoren ieder resultaat samen met u als opdrachtgever.

BETROKKEN

Onze consultants zijn van origine resultaatgericht en pragmatisch ingesteld. Daarom stellen wij hoge eisen aan de kennis en gedrevenheid van onze consultants. Wij onderscheiden ons voortdurend door kennis en betrokkenheid bij vraagstukken die wij graag voor u oplossen!

U bent toe aan verandering binnen uw onderneming? Als organisatie wilt u deskundig advies op juridisch, bedrijfsmatig en/of strategisch management. U wilt een bureau met een frisse blik op de zaak. Of u zoekt ondersteuning op communicatie (strategie), ICT, marketing of software enginering, dan hebben wij als multifunctioneel maatschap alle expertise in huis.

Met ruim 30 jaar ervaring werken onze consultants op basis van projecten, interim of als extern ondersteuning voor grote- en kleinschalige ondernemingen in zowel binnen- als buitenland. 

Buiten onze vakbekwaamheid in algemeen management oplossingen ondersteunen wij tevens IT-afdelingen, IV-en INTEL projecten, extern developers en programmeurs met complexe (data)oplossingen en uiteenlopende applicaties.

Uitbesteding van IT is voor veel organisaties een ingrijpende beslissing. Daardoor vergeten zij de geweldige kansen te benutten die outsourcing biedt om juist de business sterker, efficiënter en klantgerichter te maken. 

Samen met u starten we de transformatie en maken we van IT een business enabler. Voor u is IT-outsourcing mogelijk een spannende exercitie, voor ons niet. Wij ontwikkelen met onze eigen mensen uit binnen- en buitenland dagelijks nieuwe oplossingen voor diverse automatiseringen. 

Ons werkgebied: Bank- en verzekering, onderwijs (HBO, MBO en PO), zorginstellingen, publieke sector (gemeenten, provincies en rijksoverheden), belangenbehartigers, retailorganisaties (voedings- en genotsmiddelen), ict/telematica-organisaties, advies- en ingenieursbureaus, opleidingsinstituten, uitgeverijen, uitvaartzorg, corporaties en industrie.

Wij committeren ons aan de gedragscodes van de raad voor organisatie-adviesbureaus ROA en al onze consultants zijn gecertificeerd binnen het eigen vakgebied. Wie zijn dan onze opdrachtgevers? Wij doen niet moeilijk over ons netwerk, want uiteindelijk zijn wij net zo trots op onze diensten als onze opdrachtgevers. Vraag gerust naar onze portfolio!

BIJVOORBEELD OP COMMUNICATIE

Zoekt u onafhankelijk en professioneel advies of een interim consultant op bijvoorbeeld ICT, marketing, webdevelopment, (web)communicatie & strategievraagstukken of juist ondersteuning op project- en verandermanagement of software enginering, dan bent u bij HUN Management Consultancy aan het juiste adres.

1
ICT - ENGINERING
PhP en JAVA Scripting

Objectgeoriënteerde programmeertaal die onze ontwikkelaars gebruiken voor o.a.  internetpagina's en/of koppelingen.

1
VEILIGHEID - MONITOR 
WIJ ONTWIKKELEN EN BEWAKEN KWALITEIT

Dagelijks ontwikkelen en bewaken onze software engineers de veiligste implementaties en scripten.

1
SEO en SEA
VINDBAARHEID

Wij monitoren en verbeteren uw website-resultaat en zorgen voor een top 10 vindbaarheid van uw website op diverse zoekmachines.

1
SOCIAL - MARKETING
ANALYSES en MARKTEN

Door de juiste informatievoorziening en analyses zijn wij doelgericht in het behalen van de beste resultaten.

1
ONLINE COMMUNICATIE
& STRATEGIE
CONTACT MET UW DOELGROEP?

Van online communicatie- en strategie tot aan het projectmatig produceren van uw uitingen.

1
INTERIM MANAGEMENT
ZOEKT U TIJDELIJKE ERVARING?

We hebben alle expertise in huis om u tijdelijk te ontzorgen op management niveau.

Veelzijdig netwerk

Wij ambiëren het vermogen om herhaaldelijk en volgens vastgestelde standaarden een topprestaties te leveren. Wij streven naar kwaliteit – waar mogelijk anticiperen wij op toekomstige behoeften van opdrachtgevers – en stellen wij onze diensten op efficiënte wijze ter beschikking. Slechts een greep uit ons veelzijdig netwerk!

Uiteenlopende vraagstukken en projecten

Onze consultants hebben ruimschoots ervaring binnen een diversiteit aan sectoren. Geen tijdrovend papierwerk, maar een overzichtelijk en praktisch uitvoerbaar advies dat u in staat stelt om een solide toekomstvisie uit te kunnen stippelen. Het gaat u immers om de beste score en het hoogste rendement en dat allemaal binnen een kort tijdbestek.

Onze opdrachten zijn uiteenlopend binnen nationale- en internationale organisaties/bedrijven, maar ook werken wij graag samen binnen start-up's, verenigingen en/of maatschappelijke stichtingen.

Zoeken