U de keuze, wij de consultants

Wij denken met u mee, zijn betrokken en pragmatisch. We hechten grote waarde aan de strategie maar ook aan de realisatie, aan ‘wat’ maar ook aan ‘hoe’. Dit doen wij door duurzame verbintenissen tot stand te brengen en onze relaties van dienst te zijn
met hoogwaardige kennis en advies.

Creatief team

Wij werken met een vast team aan creatieve mensen, die iedere wens en uitdaging op verrassende wijze kunnen visualiseren!

Pragmatische oplossingen

Wij stellen hoge eisen aan de kennis en gedrevenheid van onze consultants en onderscheiden ons door onze betrokkenheid bij complexe vraagstukken.

ICT Support

Wij bieden op alle ICT projecten 24/7 technische support op PhP, Java en andere platforms, want niets is zo vervelend om niet verder te kunnen.

Oplossinggericht

Wij geven de voorkeur aan pratijkgerichte oplossingen, geen eindeloze discussies of meterslange rapportages, maar gewoonweg pragmatisch werken.

Duidelijke tarieven

Openheid in onze tarieven en geen discussies achteraf over opdrachten, want vanaf het begin zijn we transparant.

Portfolio

Wij vertellen u graag meer over ons werk, onze expertise en betrokkenheid, maar bij voorkeur gaan we direct aan het werk met vraagstukken waarbij u ons wilt inzetten.

GRONDIG

Onze consultants inventariseren vraagstukken grondig en komen opvolgend met een helder plan van aanpak.

STRATEGISCH

Aan iedere uitdaging verbinden wij een duidelijke strategie, zodat implementatie en uitvoering zorgeloos verloopt.

TESTPANELS

Oplossingen worden pas aangedragen of geïmplementeerd nadat het uitvoerig is getest door een team van consultants.

INZETBAARHEID

Wij houden ons niet aan de "negen tot vijf' met onze opdrachten en zijn flexibel inzetbaar voor het beste eindresultaat.

Zoeken