De webdevelopers en programmeurs van HUN.nl bouwen met veel enthousiasme al meer dan 20 jaar succesvolle websites voor bedrijven en bieden de absolute kwaliteit waar klanten uit alle uithoeken van Nederland en België zeer tevreden over zijn. Maar buiten het bouwen verzorgen zij ook diverse (web)applicaties, maken zij koppelingen voor webshops, vervaardigen ze mobiele "APPS" en doen zij achter de schermen van veel online platforms uiteenlopend programmeerwerk in PhP, Java en HTML.

Op het gebied van Google Adwords en Analytics monitoren ze iedere verandering en elk resultaat op uw website. Geen enkele wijziging of applicatie laten ze onopgemerkt, want zij testen uitvoerig alle functionaliteiten!

Bent u op zoek naar een websiteontwikkelaar voor uw (nieuwe) website, zonder al te veel budget, maar moet de website wel een professionele uitstraling hebben en duidelijk vindbaar zijn binnen Google? Dan hebben wij diverse mogelijkheden om veilig online te gaan van mobiele APPS tot geavanceerde webportal. Een deskundig webteam staat voor u klaar en denkt graag van concept tot eindproduct met u mee!

Niet alleen de techniek, maar ook de strategie en communicatie!

Met de opkomst van het internet, maar vooral met de diversificatie van de afzonderlijke kanalen, is ‘online communicatie voor uw onderneming’ een echte uitdaging geworden. Niet zozeer op technologisch vlak, want de tools en toepassingen zijn beschikbaar en handig in het gebruik, maar wel op het vlak van redigeren, beheren en controleren. Bepalen wat er moet gezegd worden en vooral hoe het gezegd moet worden en de juiste schrijfstijl voor uw e-mails hanteren zijn net zo belangrijk in uw online communicatie. Ons bureau heeft alles in huis om u online te ondersteunen op het gebied van (web)communicatie, strategie, van applicatie tot het schrijven van nieuwsbrieven en van Google Adwords tot het monitoren van het resultaat in bijvoorbeeld Google Analytics!

Uw eigen content systeem

Zelf de controle houden op uw online communicatie en online teksten waar dan ook ter wereld kunnen wijzigen? Wij installeren dagelijks Joomla en Wordpress Content Management Systemen op onze webservers en koppelen honderden domeinnamen met vele webapplicaties. 

Apps voor Android en OS

Niet gebonden zijn aan uw desktop? Wij bouwen uiteenlopende mobiele oplossingen en commerciële apps voor Android en OS platforms. Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden en planningen van APPS (ook voor de Apps store).

Koppelingen en scripten

Maak online de koppeling met uw database of zorg voor een veilige verbinding met uw eigen software pakket online. Onze programmeurs helpen u graag op weg met diverse koppelingen en scripten tussen eigen website en software systemen.  

AVG statements en privacy

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet AVG van kracht en zijn bedrijven verplicht om met name dataopslag van derden veilig op te slaan. Het lijkt een behoorlijke opgave, maar met de juiste ondersteuning kunnen onze consultants u zonder veel zorgen ontlasten. Vraag vrijblijvend naar onze AVG screentest!

HTML Programmeurs

U wilt een actie promoten op internet en daarvoor een aparte HTML pagina ontwikkelen boordevol SEO snufjes? Onze programmeurs maken uiteenlopende promotiepagina's en monitoren deze met o.a. Google Analytics of Piwik. Geen bezoeker blijft onopgemerkt en alle data slaan we op voor analyses.

PhP en Java scripten

Wij hebben natuurlijk veel applicaties op de plank liggen, maar in opdracht maken onze editors ook verschillende applicaties in de codetaal Java en PhP. Waarom deze codetaal, omdat de meeste online platforms gebruik maken van deze programmataal voor communicatie en synchronisatie. 

Vrijblijvende informatie?


Wat gaat het voor u kosten, hoe snel kunt u online en wat zijn de mogelijkheden?

Bent u goed vindbaar op internet en is uw website veilig genoeg? Zo een paar vragen waar we u graag antwoord op geven.

Wij bellen u graag voor een informatief gesprek. Laten we contact opnemen!

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Zoeken